Uddrag fra hverdagen

Brev

Brev fra en glad forbruger

Vand

Til Birkerød Vandforsyning/Knud Erich 
Jeg vil bare sige TUSIND TAK for besøget Knud Erich. Jeg synes, at det er en FANTASTISK SERVICE.
Knud Erich var på besøg og fortalte, at han kunne se, at jeg måtte have en vandhane/toilet løbende eller en lækage på interne vandledninger.
Knud Erich var så venlig at tjekke måleren og tog et billede, som viste ”lækage”, og der løb 38 l/h gennem måleren, og det havde der gjort i 3 dage.
Det undrede mig, men det bekymrede mig naturligvis også. Jeg var ikke bekendt med, at der var noget det dryppede/løb, bagefter var jeg rundt og tjekke alle installationer, og der var ingenting. Det bekymrede mig naturligvis endnu mere, for det måtte betyde, at jeg havde en skjult lækage.
Hvad kunne så være galt!
Sikkerhedsventilen fra fyret blev tjekket, og der kom ingenting heller ikke fra haveslangen, vandhanen blev tjekket om den var lukket –  der manglede lige et lille nøk yderligere på vandhanen, og med et lille hul i vandslangen gjorde det udslaget, vandhanen blev lukket og ”lækage” viste 0 i forbrug.
Når jeg fortæller det er det naturligvis både for at sige tak og for at fortælle hvor lidt der skal til for at det løber op....